1 Läs mer >>
Idag blev det avkopplande tur runt byn. Disa var väldigt pigg och framåt. Jag är väldigt fredags trött, så natti natti!

Ridit ut

2 Läs mer >>
Oops! Här var det dött, så är det inte i verkligheten kan jag lova!
 
Fullt ös på jobbet, hem, åka till stallet, rida, hem, handla och annnat som måste fixa, laga mat och sen natti natti!
 
Disa har varit rätt trökig att rida det sista och det har nog haft med hennes framhovar att göra. Hovis fick komma ut igår och fixa dem och nu kommer hon att skos fram var 4:e vecka... Vilken skillnad det var att rida, pigg och framåt!
 
Idag var min bästa vän med mig i stallet, Sussa! Så roligt och man får inspiration till att verkligen ta tag i ridning! Så kuul!!!!
 
 

Allt är bra!

1 Läs mer >>
Ridit ut, arbetat första dagen detta läsåret :)
 
 
 
 
 
 

Världens bästa häst!

1 Läs mer >>
Då är semestern slut för denna gången och den har varit helt fantastisk, både vad det gäller vädret och vad vi har hittat på!
 
Jag och Disa har hållt oss i paddocken det sista och jag har travat en del på fyrkantspåret så nu håller vi tummarna för att benet håller! Men hon börjar bli mjuk och följsam och det gäller ju att jobba upp ryggmusklerna!
 
Det blir en lugn lördag, vi skall strax åka till stan och gå ut och äta... sen får vi se vad vi hittar på!
 
Ha en go helg :)

Sista helgen på semes...

1 Läs mer >>
Även idag jag upp tidigt och åkte iväg till stallet. Tydligen hade det varit världens åskväder vid femtiden på morgonen, men det hörde jag inte nåt av!
 
Disa hade fått stå inne några timmar på natten och det märktes när vi gav oss ut på ridturen. Hon var mycket piggare och framåt idag, verkligen skillnad mot igår. Efter ridturen drog åskvädret in med ny kraft och hästarna fick vara kvar inne, skönt det.
 
När jag kom hem duschade jag och gick och la mig igen... Väldigt onödigt! För jag stensomnade och sov till klockan ett!!! Inte bra, resten av dagen har jag inte gjort nåt mer än att laga middag. Vilat lite till, spelat löjliga spel, kollat på världens åskväder som drog in!
 
Imorgon börjar Juha jobba igen, jag längtar också till jobbet! Men snart får jag börja igen, ska börja tänka framåt och planera lite lektioner och jag ser fram emot att träffa mina kollegor och alla fina elever!

Konstig dag!

1 Läs mer >>
Jag vaknade tidigt i morse och gav mig av till stallet. Där låg damen och sov när jag kom men var strax uppe på benen så hon kunde följa med in till stallet.
 
Borstade och fixade henne och drog till skogen, i den tidiga morgontimmen var det ingen som hade lust att följa med, så jag, Disa och flugorna fick klara oss själva. Det gjorde inte så mycket, det kan vara skönt att bara filosofera i lugn och ro. Idag blev det en hel del trav men Disa uppskattade det inte så värst mycket, kan det hända att hon har blivit lite lat av allt skrittande? Hm eller så är hon helt enkelt morgontrött av sig!
 
Efter ridturen var det dags för kyldamasken och jag penslade hennes hovar med hovfett, så får vi se om de blir lite bättre tills nästa gång det är dags att byta skor. Efter allt fixande fick Disa lite egentid i boxen, det brukar vara uppskattat att bara stå där och dåsa, jag däremot fyllde på vatten i hagen.
 
Igår var jag ute och kollade till henne och passade på att ta lite kort! Disa ogillar verkligen att vara utan flughuva, hon blir så irriterad på alla flugor att hon kastar med huvudet oavbrutet, därför ser hon rätt kul ut på korten!
 
 

Early morning!

1 Läs mer >>
Ljuvligt! Har lovat mig själv att verkligen ta vara på de sista dagarna av sommarledigheten. Nu har jag 10 dagar kvar!
 
Idag har vi storstädat, vilket verkligen var välbehövligt! Efter det åkte vi till Knalleland och shoppade lite. Ny utetermometer, bordstabletter, flugspray och lite annat smått och gott.
 
Senare idag skall jag ut och kolla till Disa och pyssla om henne. Idag får hon vila, för hon har en ny hagkompis och det är bra att inte störa dem när de nyss är ihopsläppta. Jag brukar låta dem vara i lugn och ro för att lära känna varandra och imorgon kan vi sätta fart igen.
 
Ska snart leta upp min hästbok från 80-talet :) Lite småsugen på att komma igång och planera, jag älskar verkligen att planera, vad det än är. Det är min grej, men blir det inte som jag tänkt så gör det inte så mycket! Skönt det!
 
 
I eftermiddag skall jag ta lite nya hagbilder på damen! Så har ni nått att se framemot!

En lugn och skön dag!