1 Läs mer >>
Mitt i boxskurandet kom Ulla och frågade om vi inte kunde rida ut en sväng, naturligtvis ville jag det!
 
Hämtade damen i hagen och fixade iordning henne sen gav vi oss ut i på en härlig tur! Vi red längs grusvägen med många upp- och nedförsbackar, vid en liten sjö tog vi vänster och följde en å. Det var så fantastiskt vackert, så här i sommargrönskan! Vi travade våra fem minuter och hästarna tyckte det var härligt att komma ut!
 
Efter ridturen fick Disa stå i lugn och ro med kyldamasken på sitt ben medans jag skurade klart boxen. Det gick så otroligt snabbt att skura i år, skönt det! Jag får bara ta fönstret en annan dag, för jag hade inga bra grejer at putsa det med!
 
Annars har jag klippt mig idag, snart tapetserat klart lilla rummet och köpt en ny hylla till köket! Jisses vad man hinner när man är ledig :)

Full fart framåt!

1 Läs mer >>
Då var det dags, storstädning pågår!

På G

1 Läs mer >>
Nu är vi äntligen igång med traven! Rider långa härliga turer, trots skitvädret!





Så gött

2 Läs mer >>
Äntligen har 3 månader gått sedan vi var hos veterinären och idag har vi travat :) Disa var först lite frågande, precis som om hon undrade om hon verkligen vick trava, men sen satte hon fart. Hon blev riktigt pigg och tyckte det var riktigt roligt.
 
Efter ridturen kylde jag hennes ben, det är väl lika bra att göra det ett tag nu, så att det inte händer något med senan.
 
I helgen har jag ridit ut och sen två dagar i paddocken. Vi har ägnat oss åt att skritta, gå i form och kliva över bommar.
 
Nu känns det med en gång mycket roligare att rida, full fart framåt!
 
Kristin var snäll och tog några bilder på oss, tänkte det var trevligt med nån ridbild... nåja, ni kan ju titta på Disa och inte på mig ;)
 
 
 
 
 

Dagen är här!

1 Läs mer >>
Nej, så värst länge sedan var det ju inte... men så här innan skolavslutning hinner jag inte så mycket mer än att jobba.
 
Disa går i sin sommarhage och har det bra! Vi har varit ute på några skritturer men förra veckan gick hennes ena framsko mitt av framme vid tån, så då var det bara att vänta in hovis!
 
Nu är hon nyskodd och vi ska ta nya tag och idag är det bara en vecka kvar tills vi får börja trava!!! Tjoho!!!
 
Idag väntar vi på vår nya säng, annars sitter jag på balkongen och njuter av att sommarledigheten har börjat! Gött!!!
 

Long, long time...

2 Läs mer >>
Våran Docka befinner sig numera i hästhimlen. Hon gick bort i hagen idag och vad som hänt, vet vi egentligen inte men antagligen en hjärnblödning. Hon har inte lidit utan bara fallit ihop!
 
Älskade söta fina Docka <3
 
 
 

Sov så gott <3
 

Man tror ju inte det ...

2 Läs mer >>
Idag vaknade jag kl sju... söndag, sovmorgon! Man undrar ju vad det skall vara bra för. Men det var ju ingen idé att ligga kvar i sängen och vända och vrida på sig, utan upp och hoppa! In i duschen, ut med katterna och ta en riktig långfrukost!
 
Efter det var det dags att åka till stallet, jag skulle nämligen möta Kristin klockan tio för att vi skulle leda ned Shakira och Docka till Ulla. Snart kommer Bellas fölis och då kan inte Disa gå med dem och Disa vill ju inte gå ensam, därför är Shakira nu Disas nya hagkompis. Docka får nu gå med Olle och Oboy.
 
Det var riktigt roligt att se hur fin Docka har blivit den korta tiden hos Kristin! Smal, vit och pigg och glad!
Docka verkade glad åt att få återse Olle och Oboy.
 
När vi släppte ihop Disa och Shakira tänkte jag att Disa går väl bara undan, det brukar hon ju göra, så hade jag fel! Disa visade sin bestämda sida och tog kommandot! Men det blev inget spring, inga sparkar eller något. Duktiga hästar! Idag åkte flugtäcket på igen, varmt och skönt men massa flygfän!
 
 
 
 
 

Uppe i ottan!