0 Läs mer >>
Idag fick jag ett reklam blad från Hööks!
 
De har börjat med ridbyxor för oss som är lite större! Ja, vad kul men lite tråkigt att de bara fanns i svart! Men jag skall absolut köpa ett par, så skall ni få recension sen. Klicka på byxorna så kommer ni till Hööks hemsida och kan läsa om byxorna!
 
 

Wow!

0 Läs mer >>
Nu är jag tillbaks, iallafall för idag! :)
 
Disa har ju varit lite knackig det sista, så idag var det dags för equieteraputen. Annelie var snäll och fixade det då han kom mitt på dagen. Disa var sned i bäckenet även denna gången, stel i halskota 5 och 6, vilket har påverkat höger framben. Hon var även stel i bogbladet. Det åtgärdades med akupunktur och lite massage.
 
Det känns riktigt roligt att det är muskulärt och inte sitter någon annanstans. Nu gäller det att tänka till i ridningen och jag blir verkligen taggad att fortsätta nu!
 
Men denna veckan har jag fullt upp och vi åker till Lotta fredag till söndag, men det gör nog damen gott att gå och skrota lite efter denna genomköraren.
 
Bästa pållen!
 
 

Så där ja!

0 Läs mer >>
Just nu är det mycket med jobbet och jag har ingen större lust att blogga, så det blir en liten bloggpaus för mig!
 
Jag är tillbaka i mitten på juni!
 
Kram
 
 

Hej!

0 Läs mer >>
Idag har jag och Disa varit ute på skön skrittur! Regnvädret drog bort och en ljum värme spred sig över landskapet, då passade vi på!
 
Det var så ljuvligt ute så både jag och Disa bara lunkade fram i vår egen takt och bara njöt. Kanske, kanske är våren på väg, på riktigt! Äntligen!
 
Nu är vi trötta på regn och rusk, blåst och kyla! Heja våren!!!
 
 

Ridtur!

0 Läs mer >>
 
 Nu blev det sådär igen...
 
Ja ja, nya tag som gäller!
 
Disa har varit lite knackig det sista, KAN också sitta i min hjärna men men.
I måndags var hovis och skodde igen och efter det tycker jag att hon känns mycket finare. Igår longerade jag henne för att verkligen se hur hon såg ut och det var ingen fara alls tycker jag.
 
Annars har vi varit ute på skrittrundor det mesta. Min ridenergi har tydligen försvunnit och jag har mest pysslat och grejat, men jag tror att jag snart är på G igen.
 
Nu går hästarna på grönbete hela dagarna och får bara frukost och kvällsmat inne. Vädret är inget vidare, regn och nån solglimt här och där. Får verkligen hoppas att de ljumma varma dagarna snart kommer.
 
Här får ni de senaste korten! Sur häst, glad häst. Tömkörningbilder m.m
 
 
 
 
 
 
 
 

Vår och tiden springe...