1 Läs mer >>
Idag åkte jag till stallet efter jag hade vaknat! Fram vid tolvtiden sådär... Har verkligen vänt på dygnet denna julledigheten!
 
Jag och Kristin tog oss en tur till Hedmans hästaffär som ligger i Sollebrunn. Jag lämnade in min dressyrsadel för att värma om bommen till en storlek mindre och eftersom de hade rea, passade vi på att kika lite. Men jag shoppade ingenting. Jag tittade lite efter täcken men de var antingen för stora eller för små för att passa Disa. Nu är det bara att vänta tills sadeln blir klar. Men jag har en annan sadel också, så jag kan fortsätta rida!
 
När jag kom tillbaka till stallet var det dags att ta den dagliga skritturen med Disa och idag fick vi sällskap av Jonna och Morran. Det var verkligen skönt att komma ut, precis som vanligt!
 
Nu ska jag vara stalledig över nyår som vi skall traditionsenligt ska fira i Göteborg tillsammans med Anne och Mikael.
 
Dagens Disabild!
 
 

Stalldag!

1 Läs mer >>
Ibland har man tur! Idag regnade det som sjutton men när jag och Ulla gav oss ut på en tur med våra pållar så var det uppehåll. Det kom några droppar på slutet, men annars så klarade vi oss. Disa var jättepigg och lite tittig men gjorde inga dumheter mer än blåste lite. Hon trampade på fint och det var göörhärligt att komma ut.
 
Läste på lite om mina kyldamasker idag på tillverkarens hemsida. Tur var väl det... När jag köpte dem så frågade jag om de skulle ligga länge i vattnet innan jag satte på dem och de sa att det räckte att lägga dem en stund, när jag läste ordentligt på hemsidan så stod det att de skulle ligga i kallt vatten i ca 20 min. Så nu blir det bara att göra om och göra rätt!
 
Annars borstade jag, mockade, gjorde höpåsar... Hahaha, jag har fått lite träningsvärk i låren, hahahah!
 
 

Tacksamt!

1 Läs mer >>
Idag var det äntligen dags efter flera veckors vila för Disas del :).
 
Kristin var snäll och följde med oss på en skrittur ut, det var  så roligt att äntligen komma ut och Disa skötte sig exemplariskt, trots att Shakira var pigg och lite studsig.
 
Efter ridturen kylde jag Disas ben i 40 min med mina nya kyldamasker. Åhh, vad skönt att vi har kommit igång igen!
 
 
Suddig bild från ridturen!
 
 
En nöjd Disa efter en härlig skrittur!
 
 
 

Då så!

1 Läs mer >>
Imorgon ska jag börja skritta Disa!
 
Jag skall till att börja med skritta 30 min/dag och det skall bli så roligt att komma igång igen! Nu kommer jag säkert att uppdatera bloggen mer också.
 
Idag har jag varit på Myone och verkligen fyndat! Jag fick ett presentkort utav Juha i julklapp och jag har länge tittat på kyldamasker till Disa men de är ju så förbaskat dyra. Men idag när jag gick till Myone, frågade jag om de hade några, de hade ett par kvar som var nedsatta med 70%, så de kostade bara lite över 300kr! Jag fick 900kr rabatt!!! Så himla bra!! Snygga är de inte men fyller sin funktion hoppas jag! Det är bara att lägga dem i kallt vatten och sen knäppa på dem, hovis har givit mig stränga order om att använda kyldamasker när jag börjar sätta igång henne igen.
 
 
Shoppade lite annat smått och gott också... även ridstrumpor som det inte blev nån bild på ;)
 
 
 
 
Strax dags att köra Lotta till flygplatsen... fast jag ska nog vägra, så hon får fortsätta att vara i Sverige!
 
Imorgon är det dags för ridtur igen! Tjoho!
 
 
 

Imorgon :)

2 Läs mer >>
Verkligen långsamt... Det tar tid att läka en sena. fast min hovis säger att det inte är en sena utan förstärkningsbandet som är svullet.
 
Det tar tid men blir sakta men säkert bättre och bättre.. Jag har bestämt att fortsätter förbättringen så skall jag börja skritta henne efter jul. Jag längtar verkligen efter att börja rida och jag tror att Disa också längtar efter att komma ut.
 
Nu mockar jag, gör höpåsar, borstar lite, mockar... inte så mycket att berätta här i bloggen. Men ja ja, så är det!
Disa får väl vila och komma i form med sina Back on Track!
 
 

Långsamt!