0 Läs mer >>
I natt var det 8 grader varmt och regn... Är det verkligen så här våra somrar ska se ut framöver? Ja ja, antagligen.
 
Disa får iallafall ha regntäcke på sig nu, hon blir lätt kall över ryggen och det är ju inte bra! Så fort de inte visar sol, så ska det vara på. Synd bara för hennes skav på mankammen från täcket men jag har satt på bogskyddet och det skyddar ju en del. Men naturligtvis hoppas jag mest på att det ska bli fint så hon slipper sitt täcke.
 
Vi har ridit ut några dagar och satt igång ordentligt. Idag blev det paddockridning och det gick väl så där. Hon var pigg och det är ju bra! Det var också roligt idag för det var full fart i stallet och alla var där och red och pysslade samtidigt. Det är riktigt kul!
 
Fick även en hälsning från Helen, Emma och Alessio idag. De var på terrängträning på Hajjerna och det hade gått bra!
 
 
Och en bild från i våras när vi red ut tillsammans jag, Ulla och Jonna!
 
 
 

Man kan ju undra!

1 Läs mer >>
Igår var jag hos min jobbarkompis och hälsade på. Hon har sommarstuga i Halmstad och där var vi! Vi tjötade och hade trevligt långt in på natten.

Idag har det regnat massor. Disa var kall och blöt när jag kom till stallet, så hon fick vara inne några timmar. När jag åkte tillbaka till stallet så var det uppehåll så jag tog det säkra före det osäkra och red i paddocken. Helt okej tur!



Sur, blöt och kall pålle. Men nu är hon nöjd med regntäcke på!

Regn!

2 Läs mer >>
Kan det bli bättre? Ledig och känner att orken och lusten att göra saker återvänder. Jag vill bara inte sitta still!

Startade dagen med en mysig skrittur i skogen. Disa var lite småseg, halvsov hela turen och snubblade på minsta sten... Men vi är nöjda ändå!


Nu har jag satt igång att tvätta smutsiga schabrack och att baka

Slängde ihop en rabarberpaj i bara farten.

Jag bara njuter!!!

Härliga semester!

1 Läs mer >>
Ja ja, ibland har man bara ingen lust! Men nu så, har den återvänt!
 
Allt är bra med oss. Disa har varit lite knackig på ena fram och har vilat en vecka. Nu har jag satt igång med att skritta henne igen och hon är hur fin som helst. Hon får en hel del småsår så här på sommaren, hon fick ett fult bett av nån insekt i ansiktet, det åt flugorna på direkt. Usch! Jag köpte en ny flughuva som täckte även såret så nu har det läkt fint.
 
Jag har även köpt en huva som hon har när jag rider och då blir hon inte så irriterad av flugorna. Sååå, nu är vi på G igen ;).
 
 

Long time no see...