2 Läs mer >>
Julledigheten närmar sig med stormsteg! Det skall bli skönt att få vila sig men det allra allra viktigaste är att Lotta kommer hem!!! Det skall bli underbart och ha henne hemma. Jag längtar som en tok!

Idag har jag kunnat rida och det var roligt. Rebel var väl inte så engagerad men jag skrittade och red på böjda spår så han blev lite mjukare. Förhoppningsvis går det att fortsätta hålla igång ridningen nu.

Mina planer för julledigheten är följande:

1. Umgås med Lotta
2. Umgås med Lotta
3. Umgås med Lotta
4. Umgås med Lotta
5. Umgås med Lotta
6. Fira en underbar jul med familjen och släkten
7. Komma igång ordentligt med ridningen.
8. Klippa Rebel
9 Bada Alession
10. Hälsa på Sussa i hennes nya stall!
11. Vila ;)

Julledighetsplanering

1 Läs mer >>
Herregud vilket skitväder vi har! Det regnar, blåser, snöar, haglar från alla håll! Det är blött, lerigt och eländigt. Jag som hade börjat komma igång med ridningen och kände mig på G. Har tappat allt igen. Det är ingen idé att ens tänka på att rida när det blåser, snöar, regnar från sidan! Ska iallafall passa på så fort det går att komma igång igen!

Alessio går nu med de vita ponnyerna och Rebel blev sur idag när Ulla tog in Alessio först och då gick Rebel igenom tråden och struntade fullständigt i att strömmen var på! Knäpphäst! Men nu får Alessio gå med Olle igen så det blir två hästar i varje hage. Det är bättre än att ha tre, när man skall ta in dem. Alessio har blivit mycket bättre från sitt eksem och kliar sig inte alls nästan. Han är lite mjällig i huden men jag tror att han behöver ett nytt bad. Kanske Lotta har tid att hjälpa mig när hon kommer hem och förhoppningsvis är det inte svinkallt.

Tjejerna som kanske kan hjälpa mig med pållarna har varit med i stallet två gånger och de är jätterara och till och med Docka verkar trivas med dem. Vi får väl se vart det tar vägen!

Regn, regn, regn och ...

2 Läs mer >>
Fy farao vilket väder! Jag som hade börjat sätta igång Rebel igen har inte kunnat fortsätta min plan med ridningen :(. Igår var det visserligen helt okej väder men då hade jag och Juha bestämt oss för att dra ner till stan och käka lite så då ville vi hem snabbt. Idag har det ömsom regnat ömsom snöat och blåst! Inget väder att ge sig ut och rida i. Förhoppningsvis så skall det bli bättre väder imorgon så jag kan ta en liten tur!

Idag tog vi in hästarna tidigt och de var glada för det. De fick mysa inne med fleecetäcken och stackars Docka som inte hade något regntäcke på sig frös när hon kom in. Först fick hon på sig Rebels halsfleecetäcke och sen sitt eget lilla täcke. Vi åkte hem några timmar och sen tillbaka till stallet igen. Tyvärr hade Docka inte torkat så Ulla är snäll och sätter på henne regntäcke innan hon släpper ut imorgon. Jag tog en promenad med Alessio i paddocken så hans ben inte fastnar så mycket. Som tur var höll det upp just då! Rebel borstade jag och gjorde i ordning hans svans som var hemsk! Han fick också på sig sitt nya vintertäcke. Det var riktigt fint med halvhals och varmt och skönt!

I morgon kommer det två tjejer och hälsar på i stallet som kanske skall börja hjälpa mig lite med hästarna och sen skall vi ha ett litet klubbmöte.

regn, rusk och blåst!