1 Läs mer >>
Härligt med fyra dagars ledighet!
 
Vi har varit några dagar i Göteborg, bott på hotell, varit på Liseberg och bara njutit av strålande solsken! Det har varit underbart!
 
Idag har jag varit ute hos Disa och tittat till henne. Hon har det hur bra som helst och vet ni vad? Nu är det bara 24 dagar kvar tills vi får börja trava!
 
Dagens foton!
 
 
 
 
 
 
 
 

Långledigt!

1 Läs mer >>
Oj, det var länge sedan jag skrev nåt här! Men det blir väl så när man gör samma sak med hästen hela tiden. Allt rullar på som vanligt. Vi skrittar och ibland har vi sällskap av Ulla och Morran, ibland skrittar vi en tur själva. Inte så mycket att berätta om faktiskt!
 
Disa går nu på sommarbete och trivs bra! Det har varit ett par varma dagar, så hon har fått gå med flugtäcke. Hon trivs bra med det och ser väl ut som en alien!
 
 
 
Nu har det blivit lite kallare, nåja, runt 20 grader, men det blåser en del så insekterna är rätt lugna, så nu får hon vara utan täcke ett tag.
 
 
Så här blank, fin och välmående är hon nu! Hon är riktigt fin och trivs bra med livet!
 
Idag tog vi en skrittur ut i skogen och vid ett av husen vi rider förbi har en sån där gräsklippare som åker runt av sig själv. Disa tycker att de är rätt läskiga och det kan man ju förstå, när vi var på väg hem, klippte den precis vid kanten av vägen. Disa tittade lite och spände sig men gjorde inget mer än det. Fina häst!

Heej!

0 Läs mer >>
Ja, vad gör vi egentligen jag och Disa?
 
Vi skrittar på som vanligt och tar dagarna som de kommer ;).
 
Det finns ju inte så himla mycket att berätta men snart blir det bete på heltid, då gräset växer så det knakar och Disa är bara intresserad av hösilaget när hon kommer in på kvällen. Hon och Bella har fått gå på ordentligt bete några timmar varje dag det senaste och nu får de gå där längre och längre tid. Jag är bara lycklig för det, för jag slipper göra en himla massa höpåsar... skönt!
 
Idag hängde Ulla med på Morran, det ösregnade när vi skulle ge oss ut men blev uppehåll och en ljuvlig ridtur! Vi skrittade i en timma och Disa var riktigt pigg!
 
Ja ja, inte så intressant kanske men så har vi det nu för tiden!

Vad händer?

1 Läs mer >>
Disa är verkligen världens bästa häst... iallafall för mig! Vi har så himla roligt ihop. Hon blir glad varje dag när jag kommer. Möter mig nästan alltid när jag skall hämta henne i hagen och står lugnt och fint och njuter i stallgången när jag pysslar om henne. Hon skrittar på i härligt tempo när vi rider ut och tycker det är härligt. Vi har så trevligt ihop!
 
I fredags tog vi en tur i paddocken och det var riktigt länge sedan. Kanske inte så himla roligt när man bara får skritta och hålla sig på rakt spår men ändå kändes det bra!
 
Igår tog vi en härlig skrittur ut i skogen och när vi närmades oss stallet ville Disa inte riktigt gå hem, utan tyckte vi skulle fortsätta in på en annan väg. Men nä, vi fick allt styra hemåt ändå! Härliga, underbara häst!
 
 

Bästa häst!

2 Läs mer >>
När sommarvärmen kommer, så kommer också flugorna! De tycker riktigt mycket om Disa... så hon har redan fått ta på sig insektstäcke eftersom hon blir helt sönderbiten på halsen och bringan.
 
Nu är Disa nyskodd och avmaskade och vi håller på att vänja dem vid riktigt grönt gräs. De får gå i sommarhagen några timmar om dagen.
 
Igår hade Disa ett sår på höger framknä... det var ganska stort men inte alls djupt så det var bara att tvätta rent och sen lägga på zinksalva. Att hon alltid skall lyckas med att skada sig på sommaren... Suck!
 
Vi har tagit vår skritturer och det flyter på som vanligt. Nu är det ju faktisk bara 55 dagar kvar tills vi får börja trava och rida som vanligt. Ja ja, jag vet... det är lååångt kvar men är väldigt glad att jag får skritta iallafall.
 
 

Sommarvärme