2 Läs mer >>
Åh vilket väder! Tjugo grader varmt! Tog en fin skrittur och Disa blev till och med svettig!







Då får man rulla sig efteråt! Nu väntar årets första grill!!!

Strålande lördag!

1 Läs mer >>
Påskdagarna var vi i Hamburg och hälsade på vår älskade dotter! Det är alltid lika trevligt och roligt att få träffa henne. Hon har det så bra och trivs bra, det värmer verkligen mitt hjärta. Vi överraskade henne med födelsedagspresenter, så där en månad försent... Vi köpte bl a balkongmöbler till henne och det blev hon glad för.
 
Vi tog det annars lugnt och umgicks i allsköns ro. Anne och Mikael var med oss och vi tycker ju mycket om Hamburg och att bara strosa runt i denna stora stad. Det kulturella vi sysselsatte oss med, var att gå igenom Elbetunneln som byggdes på tidigt 1900-tal. Det var en upplevelse, man kan även åka igenom där med bil, men då får man åka hiss med bilen för att ta sig ner och upp i tunneln. Det skulle jag vilja testa någon gång.
 
Här har vi promenerat genom tunneln och kommit upp på andra sidan Elbe. I den stora byggnaden med två gröna kupoltak ligger Lottas jobb.
 
Juha, Mikael, Anne och Lotta!
 
Utsikt från vårt hotellrum, våren hade kommit mycket längre i Hamburg!
 
Jag och Lotta tog en selfie!
 
 
Med Disa är allt bra och Annelie tog hand om henne på bästa sätt, när jag var på resande fot. Naturligtvis är Disa högbrunstig just nu, vackert väder och varmt! Så där kul.... Hon fäller som tusan, vilket jag inte kom ihåg att hon gjorde förra året.
 
Idag tog vi en härlig skrittur ut i skogen och njöt av det vackra vädret!
 
Annars är det så där... är sjuk... eller tror att jag är allergisk. Jag har kurerat mig med allergitabletter och känner mig helt återställd, så jag får väl fortsätta att ta dem några dagar till.
 
 
 
 

Hamburg och lite till...

1 Läs mer >>
Hmmm, njuter att mitt lov till 110 procent. Har det hur bra som helst och snart, snart åker vi Lotta i Hamburg! Det längtar jag allra mest efter. Det ska bli sååå roligt att få träffa henne igen!!!
 
Här flyter allt på som vanligt. Jag och Disa ägnar oss åt skritturer och promenader om vart annat. Det går bra, eller just nu funderar jag på hur vi ska stå ut med att bara skritta i 2,5 månad till.... Men men, det kommer att gå bra, bättre det än att inte få rida ut alls.
 
Tog två roliga skuggbilder idag när jag red.
 
 
 
 
hahaha! Jag tyckte den var rolig iallafall ;)
 
De senaste dagarna har det blåst en hel del och det tycker väl Disa är så där. Då trivs hon allra bäst i sin box!
 
 
 

Påsklov!

1 Läs mer >>
Idag var vi ute och red vår vanliga runda i skogen, underbart vårväder ackompanjerat av fågelkvitter. Efter ridturen tänkte jag ta lite fina kort på damen. Men det gick ju som vanligt. Men jag bjuder på dem ändå!
 
 
 
 
 
 
 

Ett försök!

1 Läs mer >>
Det här är helt klart den bästa tiden att ha häst! Ingen kyla, inga irriterande insekter och allt är så där lagom.
 
I fredags tog vi en tur ut i skogen och det gick bra, förutom att jag fick för mig att hon var halt på höger bak. När jag satt på henne så tittade jag i skuggan och det såg ut som om hon inte tog ut steget helt men jag kände inget. Jag hoppade av och kollade men såg inget. Hon var pigg som vanligt så det märktes ingenting. När jag kom tillbaka till stallet sprang Jonna med henne, men hon var inte halt, bara mina hjärnspöken i vanlig ordning.
 
Igår kände jag mig inte riktigt hundra, huvudvärk som inte gick över trots alvedon. Åkte bara till stallet och fixade sysslorna och satt på Disa regntäcke. Idag känner jag mig bättre, så det kommer att bli en ridtur idag.
 
I fredags fick jag förättningsunderlaget från veterinären och där står det att hon har en skada på djupa böjsenan med bra avläkningsbild. Jag skall forsätta skritta henne i tre månader.
 
Det är djupa böjsenan som har nr. 3 på bilden:
 
 
 
Så nu gäller det bara att ha tålamod och låta det läka ut ordentligt. Men båda jag och Disa är nöjda med att skritta runt så vi skall allt fixa detta!

Inte så dumt!

1 Läs mer >>
Idag har det fina vädret fortsatt att stråla över oss! Det är ju helt underbart! Våren är verkligen tidig i år!
 
Idag tog jag och Disa en härlig promenad. Jag kände att jag ville röra på mig ordentligt och eftersom jag vet att Disa har ett högt tempo, tog jag tillfället i akt!
 
Väldigt skönt att komma ut, det tror jag Disa tyckte också!
 
 
 
 

Promenad!