1 Läs mer >>
Igår fick Sanna följa med mig till stallet och rida Alessio! Dels för att jag skulle få en uppfattning om hur han är att sitta på nu och sen för att han behöver röra på sig. Det gick bra och vi tog en liten skrittur i byn eftersom man inte kan rida i skogen då det är älgjakt!
 
 
 
Idag tog jag en sväng till Hästmässan och det var riktigt bra. Jag fick åka ensam men det gjorde inte så mycket. Det fanns mycket att titta på och att shoppa. Visningarna i ridhuset var också bra, rejält utrymme för både ryttare och publik. Väldigt trevligt!
 
Idag har det varit ett riktigt höstruskväder, så därför åkte jag ut till hästarna på kvällen och satte på dem torra täcken och fixade lite. Linda hade annars hästarna idag men hon var ute på förmiddagen och hon hade hoppat i ösregnet! Duktig tjej :)

Hästmässa och ridning...

2 Läs mer >>
Oj, tiden springer iväg och det händer massor!
 
Disa fungerar toppen och blir bara bättre och bättre. Hon verkar trivas riktigt bra och det är hur roligt som helst att ha en storhäst att rida!
 
 
 
 
Rebel är det sådär med, han går på smärtstillande varannan dag. Annars har han fullt upp med att passa Disa och Alessio. Ja, för han har kommit hem igen pga olika anledningar. Hur jag skall göra fortsättningsvis med honom vet jag inte än. Men nu får han vara hemma ett tag, så får jag bestämma mig sen. Men nu är han hemma och han mår bra!
 
 
Denna helgen väntar uteritt, trots älgjakt, pyssel med Alessio och Rebel. I morgon blir det hästmässan och det ser jag verkligen framemot!
 
Trevlig helg på er allihopa!
 

Rasande fart!