1 Läs mer >>
Nu går Disa i hagen med sko på! så skönt att det äntligen har blivit bättre. Hoven ser fortfarande ganska illa ut men med sko och en plåtbit över det uppskurna ser det helt okej ut.


Det tog riktigt lång tid idag på kliniken men då hann vi mysa lite !

Äntligen

0 Läs mer >>
Det största samtalsämnet denna så kallade sommar är naturligtvis vädret. Det bara regnar och blåser, är typ 13 grader hela tiden. Det bästa är väl att Disa står inne så mycket och slipper gå ute dygnet runt. 

Idag fixade jag till manen och svansen, det blev riktigt fint.

Till och med Disa hade tid att gosa idag. 

Största samtalsämnet

0 Läs mer >>
Hej!
 
Jag och Disa har åkt skytteltrafik till kliniken. Disa har åkt med och jag har kört! Lång väg och Disa börjar tröttna på att åka transport för att bara lyfta på hoven och göra rent hoven och få nytt gips och sen åka hem igen. Antagligen tycker hon att det är väldigt onödigt. Men så är läget iallafall. Nu går hon ute i liten hage några timmar varje dag. Hoven börjar läka ihop och vi har återbesök på måndag och då hoppas jag att det kommer på en sko och en metallplatta över den uppskurna delen av hoven.
 
Disa har iallafall tagit all boxvila med ro och accepterar det bra. Jag tycker det är skittråkigt då vädret denna sommar har varit perfekt för massa ridturer men nu är det som det är. Jag har fått ägna semestern åt att mocka skit, hämta hö, spån och pyssla istället.
 
Nu längtar vi efter att komma ut på ridturer och Disa längtar nog allra mest ut i stor hage med massa gräs!
 
 
 

Uppdatering!