0 Läs mer >>
Glömde lägga med denna bilden på Alessio, därför blir det tre inlägg idag!
 
 
 

Bara för att...

2 Läs mer >>
Det har varit en skön helg med vila, efter en kaosvecka med gräsligt väglag som gjort att det tagit 3 gånger så lång tid, att ta sig fram och tillbaka till jobbet.
 
Igår var Emma med och vi red ut på en skrittur i skogen. Emmas mamma fick gå bredvid Alessio, som tyckte det var otroligt spännande och var pigg och busig trots att jag longerade honom innan ridturen. Men Emma är tuff och allt gick bra!
 
 
Disa och jag tog en trav- och galopptur i paddocken efteråt och det uppskattade hon!
 
Idag har vi varit och handlat julklappar! Det är ju inte klokt att vi nästan har handlat allt vi behöver! Bara några småsaker kvar!
 
Linda brukar fixa hästarna på söndagar men den stackarn hade huvudvärk, så vi åkte ut, jag och Juha! Juha fixade mockning, vatten och höpåsar. Jag och Disa tog en runda i ett härligt vinterlandskap och jag lät henne trava hela vägen. Det gick undan! Hon sticker inte eller så, utan bara travar på och det är hur roligt som helst. Hon var nöjd efteråt och mysig och gosig som vanligt! Efter ridturen så longerade jag Alessio som var pigg och glad och nöjd med att få komma ut och röra på sig.
 
Det märks på hästarna att det har varit rejält kallt den sista veckan! Vi får kolla vad det blir för väder, annars får vi öka på deras hösilage. Både Disa och Alessio behöver i så fall mer mat!
 

Helgen som gått

1 Läs mer >>
Resumé brukar ju användas för att beskriva vad som hänt tidigare i tex en tv-serie... jag ser inte mitt liv som en tv-serie men jag tycker det var en snitsig rubrik! Så det får bli så!
 
Alessio mår fint och har fått en liten ryttare som heter Emma, hon skall ta honom som foderponny så fort det har löst sig för dem med stallplats. Emma kommer och rider Alessio 1 - 2 dagar i veckan och det går bra. Alessio älskar verkligen att bli ompysslad och myst med!
 
Docka bor fortfarande hos Siw och har det bra som sällskapsdam!
 
Disa är en toppenhäst, som jag trivs med mer och mer för varje dag som går! Hon har ett riktigt stohumör och är lite sur men efter ridturen går det hur bra som helst att pyssla och gosa med henne! Det går riktigt bra med ridningen och hon är jätterolig att rida! En riktigt Kattahäst!
 
Linda är min medryttare och hjälper mig med hästarna tre dagar i veckan! Det är verkligen toppen! Linda kan jag lita på till tusen och hon ställer alltid upp, utan problem!
 
En bild som Linda tog i höstas, nu är det lite mer snö.....
 
 
 

Kort resumé