Herre jösses!

   Fick ett meddelande på telefonen i lördagskväll.... Alessio, lille plutten, hade blivit sparkad i hagen och stödde inte på sitt ben. Helen och Emma lastade honom och åkte till Skara djursjukhus direkt. Där blev han röntgad och de såg fraktur på griffelbenet och eventuellt ett ben högre upp... Inget kunde avgöras förrän idag när kirurgen kom till Skara.
Alessio fick stanna kvar och idag fick vi äntligen svar. Det är en fraktur på griffelbenet men inget mera! Tack gode gud. Hade det varit en fraktur till så hade man varit tvungen att ta bort honom. Nu väntar behandling och konvalecens men Alessio är glad och svarar bra på behandlingen!
Stackars lille sjuklingen!
 
Rätt nöjd trots allt!
 
 
Jag har tagit vara på det fina höstvädret och varit ute och ridit med härligt sällskap tre dagar i rad. Idag vågade vi oss också ut på grusvägarna trots älgjakt. Disa trivs med att komma ut och det gör jag med!
 
Bilder från lördagens ridtur!
 
 
 
Docka har det bra hos Annika och Patrik. Elin har varit ute och ridit på henne och Docka tycker det är sååå himla roligt! En riktigt fin höstbild på det lilla ekipaget!
 
 
 

Kommentarer:

1 Natalie:

skriven

Otäckt när de blir skadade! Vilken tur att det inte var någon mer fraktur. Stackars lilla Alessio, hoppas han återhämtar sig snart.
Mysig bild på Docka, roligt att hon har det så bra.
Modigt av er att trotsa älgjakten.

2 Jenny:

skriven

Stackars lille Alessio! Men vilken tur i oturen att det "bara" var griffelbenet. Skönt att han svara på behandlingen i alla fall.

Vilka härliga höstridbilder! Naturen är verkligen vacker nu med alla färger och så mycket sol som vi haft den senaste tiden.

SV: Hon är mycket trevligare när hon går först, då kan hon till och med bli lite trög, men vi fortsätter öva på att hon ska kunna gå sist utan att hetsa.

Kommentera här: