Uteritt och flyttlass!

Vissa dagar går i raketfart och man gör tusen saker. Så är det bara! Idag är jag iallafall supertrött och var uppe en stund mellan fem och halv åtta i morse men somnade om och sov till halv tolv. Skönt att man kan göra så!
 
Dagen igår började med att jag fick den stora äran och att hälsa på vår nya lilla bebissläkting på lasarettet. Hon var ju såååååå söt och gullig och bara sov och sov och sov. Jag förstår verkligen att Emmi längtar efter att få hem sin lilla lillasyster.
 
Annars så var det hästar för hela slanten! Det började med att Maria ringde och frågade ifall inte Rebel kunde flytta till Daim så att de har en hagkompis att gå att skrota med. Alltså ingen av dem får ju äta mycket gräs och visst, varför inte. Rebel har stått i det stallet innan och han och Daim känner varandra väl så det var inte så mycket att fundera på. Flytten gick bra och Daim och Rebel bara pussades lite och sen kliade de varandra och nu går de i lugn och ro tillsammans och har det gott tillsammans. De går i en väl nedbetad hage som mest består av jord och vi släpper över dem ca 1h om dagen i gräshage så de får äta en stund. Hittills har vi dem inne på nätterna men längre fram kan de nog gå ute, eftersom det knappt finns något gräs för dem i hagen.
 
Igår kom även Pernilla och red lillskrutten. Hon tog en tur ut i skogen med Alessio tillsammans med Ulla och Isabella. Det gick som tur var bra och Alessio uppskattade turen väl! Skönt att han inte hittade på något bus iallafall.
 
 

Kommentarer:

1 Jenny:

skriven

Vad bra att Rebel fick komma till en gammal vän som behöver samma gräsreglage som han själv, då har han ju någon att umgås med!

Tur att Alessio skötte sig bra den här gången ;)

Kommentera här: