Full fart i april

Vi har haft finbesök av Lotta i några dagar och vi har gjort en massa saker. Det har varit så roligt att ha henne hemma! Jag har inte gjort så himlans mycket med hästarna det sista. För det första har vädret inte visat sig från sin bästa sida och då har jag helt enkelt ingen lust att rida eller så. Sen har vi haft mycket annat för oss.

Men när Lotta var hemma passade hon på att hänga på Alessio och det gick riktigt bra. Han skötte sig fint. Nu när Docka inte är hemma och uppfostrar honom så har han blivit lite huliganig igen men det gäller att hantera och motionera honom riktigt mycket så kanske det blir bättre.

Idag har jag och Ulla löshoppat med hästarna. Både Alessio och Rebel gjorde det jättebra och till och med Rebel tyckte det var hur roligt som helst. Det är så himla roligt att ha kommit igång med löshoppningen ordentligt! Tänk att Alessio fattade med en gång hur han skulle göra, utan att krångla.

Två fina ponnysar som vilar sig efter löshoppningen med lite lunch :)



Kommentarer:

1 Jenny:

skriven

Klart att gammelherren ville vissa upp sig, så ni kunde få se att han fortfarande har "det" ;)



Ja se unghästar, är inte Rebel något för att uppfostra Alessio då? Hur länge ska du ha Docka utlånad?

2 Natalie:

skriven

Roligt att de har fått hoppa båda grabbarna! Han ser fin ut på bilden Rebel, fin i hullet! :-)

Bra att Lotta hängde lite på honom också. Ibland är det vi människor som inte hänger med i hästens utveckling. De behöver ju nya utmaningar...



SV: Ja ungefär så gör ju Grimmer också. Han är så nöjd med sina skor, jag galopperade idag och han tyckte det var skitskoj!



Absolut, vi får väl prova köra honom i skogen så han får jobba lite! :-)

Kommentera här: