Tider går fort!

Dagarna bara springer iväg och snart är det dags för vår älskade dotter att flytta. Hon skall arbeta som au-pair i Tyskland och åker nästa fredag. Självklart kommer det att bli fruktansvärt tomt och lika självklart vill vi att hon skall göra detta. Men vi kommer nog att känna oss ensamma och det kommer att bli väldigt väldigt tyst här hemma...




Igår åkte jag tidigt till stallet och tog en tur med Rebel i paddocken. Han var hur duktig som helst och arbetade på bra och var rejält framåt. Kul! Alessio fick komma in och sova en stund och sen borstade, borstade och borstade jag honom. Docka fick också sig en avputsning.

Igår skulle även hagarna betesputsas så Rebel och Zakhira fick flytta upp till Kristins sommarhage. Rebel tyckte verkligen det var härligt med gräs upp till magen men Zakhira var mer tveksam... Förhoppningsvis lugnar hon sig och finner sig väl tillrätta.

Igår fick även paddocken ett fint vitt trästaket, så nu skall vi börja löshoppa våra ungponnysar. Åh vad det skall bli roligt att se hur Alessio reagerar. Jag funderar också på hur vi skall göra med Alessios inridning. Det bästa är ju att någon verkligt kunnig gör det... men vem? Vet ni nån bra, så skriv gärna en rad! Alla tips mottages tacksamt :)



Så här bra rider inte jag honom... men...

Kommentarer:

1 Jenny:

skriven

Hoppas Lotta kommer trivas i Tyskland :) Förstår dock att det kommer kännas tomt. Tur att du har hästarna att pussa på :)

2 Anneli:

skriven

Anmäl dig till Dagens Blogg!:D

Jag lottar ut 5 nya vinnare imorrn!:)

http://anneliih.blogg.se/2011/july/torsdag-dagens-blogg-2.html#comment

3 amanda ~ annasdotter:

skriven

ooooooooh snygga brilloor :D!

Kommentera här: