Hästarna

Rebel är verkligen på G. Det märks att han trivs och idag när jag och Ulla var ute och red, var han hur pigg som helst. Flera saker var farliga och särskilt en båt ute på sjön flera hundra meter bort. Men det är skönt att känna att han är pigg och glad.

Idag fick jag låna Ullas vagn för att testa och köra Docka. Det gick hur bra som helst. Jag tog det säkra före det osäkra och körde henne första gången i paddocken. Hon var hur trygg som helst. Docka tyckte nog att vi var lite fåniga som inte gav oss ut på vägen men det är ju bäst att testa först. Det skall bli kul att kunna motionera Docka på ett vettigt sätt.


Tog inget kort idag men det kommer...

På torsdag skall vi köra upp Alessio till Axvalla för inkörning. Han kommer att vara där i en månad och förhoppningsvis så kommer det att gå bra. De som skall köra in honom är vana och kan det här med inkörning. Det skall bli spännande och jag hoppas att Alessio kommer att trivas att gå med vagn bakom sig. Just nu har han lite semester och har fullt upp med de andra unghästarna i hagen. De verkligen leker och busar hela dagarna. De har en stor härlig hage där de kan sträcka ut i full galopp och det gör de!

Imorgon kommer hovslagaren och det är verkligen på tiden. Alessio behöver verkas och Rebels skor låter klingklong när man är ute och rider.

Kommentarer:

1 Natalie:

skriven

Så roligt att du dragit vagn med Docka! Nu kommer hon bli glad när du kan motionera henne. :-)

Kommentera här: